klijntrading

KLIJNtrading © 2008 -2013. Alle rechten voorbehouden. AV & Privacybeleid  Disclaimer

KLIJNWEBDESIGN - WILT  U OOK EEN GRATIS DUMMY WEBSITE?

Weet u nog niet precies wat u wilt? Of wilt u eerst eens “proeven” hoe uw website er uit zou kunnen zien? Laat ons dan een GRATIS dummy website voor u maken.

Een dummy website lijkt in grote lijnen op een prototype van een echte website. De teksten zijn nog niet echt ingevuld maar er staan fantasie tekstblokken. De foto’s zijn natuurlijk ook niet definitief. Maar het geheel geeft wel een leuk beeld over hoe de website er uit zou kunnen gaan zien.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van dummy websites zoals wij die ontwikkelt hebben. Doe hier uw inspiratie op. Wilt u dat wij uw website ontwerpen of mede-ontwikkelen? Of wilt u gewoon eerst gratis - zonder enige verplichting - een dummy website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Als voorproefje voor een potentiele opdrachtgever die zich bezig houdt met het geven van persoonlijke advies op het gebied van kleding en mode, hebben wij een dummy website opgezet zodat de klant zich een beeld kan vormen over de mogelijkheden.

 

U kunt de ontwikkelingen van deze dummy website - under construction - hier volgen: Giovanni-T

GIOVANNI-T

DUMMY WEBSITE !!

 

 

Als voorproefje voor een potentiele opdrachtgever die een urban-trendy website voor zijn bouwproject wil hebben, zijn wij thans bezig met de ontwikkeling van een aantal dummy websites.

 

U kunt de ontwikkelingen van deze dummy websites - under construction - volgen door op de plaatjes te clicken

PIETERMAAI

DUMMY WEBSITE !!

 

 

OOK EEN GRATIS DUMMY WEBSITE? ZIJ GINGEN U AL VOOR:

DUMMY WEBSITE

Als voorproefje voor een potentiele opdrachtgever die een magazine wil uitgeven, hebben wij een dummy website opgezet zodat de klant zich een beeld kan vormen over de mogelijkheden.

 

U kunt de ontwikkelingen van deze dummy website - under construction - hier volgen: Colors

COLORS

DUMMY WEBSITE !!

 

 

DUMMY WEBSITE
DUMMY WEBSITE
DUMMY WEBSITE
DUMMY WEBSITE
DUMMY WEBSITE

Een opdrachtgeefster voor een talenopleiding wilde eerst een beter gevoel krijgen bij de mogelijkheden. De gratis dummywebsite is inmiddels omgezet in een opdracht. De website is nu - under construction - live (click links)

 

Hier onder ziet u een aantal dummy’s. Het verschil zit hem voornamelijk in de plaatsing van de foto’s en de positie van de teksten.

TAALRESULTAAT

OPGELEVERD !!

DUMMY VERDER ONTWIKKELD TOT LIVE WEBSITE (opgeleverd)
TOEGANG TOT ALLE DUMMY VERSIES WEBSITE

Voor een ZZP  werkzaam als interimmanager in de zorg, hebben wij een tweetal dummywebsites gemaakt.

 

Deze dummy websites hebben nu geresulteerd in een opdrachtt voor een website, waarvoor wij thans het ontwerp aan het maken zijn.

RUTGES STERK IN ZORG

OPGELEVERD !!

 

 

DUMMY VERDER ONTWIKKELD TOT LIVE WEBSITE (opgeleverd)
DUMMY WEBSITE

STvB Dutch Caribbean Lawyers heeft een opdracht geplaatst om een nieuwe internationale website te ontwikkelen ter vervanging van hun huidige website www.stvb.an

 

U kunt de ontwikkelingen voor de nieuwe website  - under construction - hier volgen: STvB

STVB

UNDER CONSTRUCTION !!

PROJECT ON HOLD
PROJECT ON HOLD