klijntrading

KLIJNtrading © 2008 -2013. Alle rechten voorbehouden. AV & Privacybeleid  Disclaimer

MET ONZE INTERNET KNOW-HOW BENT U SNEL EN EFFICIËNT ON LINE. . . .  

U bent al vanaf € 595,- snel on-line met een professionele, compacte website.

Wij adviseren onze klanten meestal gewoon te starten met een compacte basiswebsite, waarin de belangrijkste aspecten van uw bedrijf, beroep of organisatie op professionele wijze op het web publiceert.

Voordeel hiervan is dat de ontwikkeling overzichtelijk blijft en dat u snel resultaat ziet.  Uw klanten en prospects kunt u bij vragen om informatie dan op korte termijn na de aanvang van de website bouw al naar uw webadres verwijzen. Voorbeelden van - compacte - door ons ontwikkelde websites zijn menmode.nl of romaschoonmaak.nl

Als de basis dan eenmaal staat, kunt u eventueel besluiten om uw website verder te laten uitbouwen met bijvoorbeeld meer pagina’s, een webwinkel of andere toevoegingen.

U weet waar u aan toe bent

. . . EN U WEET TEVOREN WAAR U AAN TOE BENT.

Geen theoretisch gewauwel, geen mooie praatjes of een project zonder end. Gewoon duidelijk uitgelegd krijgen wat de (on)mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en welk prijskaartje daar aan hangt. Geen onaangename verrassingen, maar gewoon stap voor stap stukje bij beetje on line.

Samen met u bouwen wij uw website en/of webwinkel en u weet tevoren duidelijk waar u aan toe bent, Zowel qua prijs als qua uitvoering en met een uiteindelijk resultaat zoals wij dat met elkaar vooraf hebben afgesproken.

KLIJN

webDESGN

 

website inclusief 1 jaar hosting vanaf € 595,-

tarieven >>

voorbeeld sites >>

<<  naar home pagina

voorbeeld sites >>