klijntrading

KLIJNtrading © 2008 -2013. Alle rechten voorbehouden. AV & Privacybeleid  Disclaimer

HOORBATTERIJEN.NL

is de succesvolle webwinkel van KLIJNTRADING.

 

Alle aspecten welke voor het goed functioneren van een webwinkel nodig zijn, kunt u hier als praktijk-case bekijken. En zeg nu zelf, een betere aanbeveling is toch niet denkbaar?!  

 

 

Het succes van een webwinkel hangt mede af van het gemak waarmee de consument kan betalen. Bekende on-line betaalmethoden zijn iDeal (NL) en Mistercash. We hebben ervaring met beide betaalmethoden. Belangrijk voor de webwinkelier is natuurlijk het kostenplaatje dat aan het accepteren van een betaal-methode hangt. Soms is het gewoon handiger en voordeliger om gebruik te maken van een zogenaamde betaalprovi-der. Wij kunnen u hierover uitgebreid adviseren en als u uw webwinkel door ons laat ontwikkelen implementeren wij graag de door u gewenste betaalmethoden.

Zoals u in de webwinkel hoorbatterijen.nl kunt zien hebben wij ervaring met het accepteren van de betaalmethoden iDeal, MisterCash, acceptgiro, bankoverschrij-ving, automatische incasso, rembours, creditcard, Carte Bleue, Sofort Ueber-weisung, Giropay etc. Al dan niet met behulp van betaalproviders zoals bijvoorbeeld Sisow Payments, MultiSafepay of PayPal. En natuurlijk verzorgen wij ook graag voor u de imple-mentatie ervan in uw webwinkel.

Diverse betaalmethoden getest in de dagelijkse praktijk

De beste hoortoestelbatterijen tegen lage prijzen:

 

 

HOORbatterijen.nl is het voordeligste adres voor uw hoortoestel-batterijen en/of uw cochleair implantaat batterijen.

 

Wij kopen groot in en leveren u zonder tussenkomst van groot-handel, audicien, supermarkt of drogisterij. Daarom kunnen wij u dezelfde merkbatterijen tegen aanzienlijk scherpere prijzen aan-bieden. Bij HOORbatterijen.nl vind u uitsluitend batterijen van gerenommeerde fabrikanten.

 

Houden uw verkopen op bij uitsluitend Nederlandstalige klanten of gaat u verder? Uw website 2-of meer talig maken betekent meer dan alles vertalen. Voor buitenlandse klanten zijn juist bepaalde betaalsystemen helemaal niet interessant. Wellicht wilt u bij verzenden naar het buitenland andere verzendkosten berekenen. Bij landen buiten de EU wilt u juist een export factuur. Maar binnen de EU berekent u gewoon de BTW. Maar een buitenlandse ondernemer levert u juist weer graag intracommunautair. Of wellicht wilt u uw site wel in het bijv. Engels maar een beperkt aantal landen leveren?

Met als deze aspecten hebben wij ervaring opgedaan met hoorbatterijen.nl. Ervaring die wij graag met u delen, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. En beheerst u een bepaalde taal niet, maar wilt u deze wel op uw site? Wij heb-ben een scala aan tekst sjablonen waarmee u makkelijk standaard document kunt samenstellen zoals voor de bevestiging van de bestelling, de opmaak van de factuur en voor veel voorkomende vragen in e-mails.

De meeste ondernemers hebben tegen-woordig al een website. U heeft dan ook de keuze om een webwinkel te laten ont-wikkelen die aansluit op uw bestaande website. Dat kan gewoon binnen het hui-dige bestaande internetadres van uw website.

Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u thans al een winkel of bedrijf zonder website heeft en van waaruit u nu levert aan klanten maar dat u graag daarnaast ook on line wilt verkopen.

Of u wilt eerst een website laten bouwen en pas later eventueel uitbreiden met een webwinkel.

Alles is mogelijk. Sterker nog, het is zelfs wenselijk om een website en webwinkel modulair, stap voor stap op te bouwen. Daarmee voorkomt u dat uw on line activiteit een onoverzichtilijke nachtmer-rie wordt. Beter is het om in kleine hap- klare brokken te bouwen. En steeds als een deel klaar is, dat dan ook on line te zetten zodat u meteen resultaat ziet. U staat niet alleen. Wij helpen u graag, zodat u ook on line succesvol bent.

Niet alleen in het Neder-lands, maar ook in diverse andere talen.

Webwinkel als aanvulling op uw (reeds bestaande ?) website of winkel

Direct naar HOORbatterijen.nl

tarieven >>

voorbeeld sites >>

<<  naar home pagina