klijntrading

KLIJNtrading © 2008 -2013. Alle rechten voorbehouden. AV & Privacybeleid  Disclaimer

KLIJNWEBDESIGN - SAMEN MAKEN WIJ UW WEBSITE / WEBWINKEL

KLIJNwebDESIGN is de internet ontwerpafdeling van KLIJNtrading. Nadat de succesvolle webwinkel www.HOORbatterijen.nl online was gegaan kregen wij van collega ondernemers verzoeken of wij ook een website / webwinkel voor hun konden ontwikkelen. Zo is KLIJNwebDESIGN ontstaan.

 

Weet u nog niet precies wat u wilt? Of wilt u eerst eens “proeven” hoe uw website er uit zou kunnen zien? Laat ons dan een GRATIS dummy website maken.

Een dummy website lijkt in grote lijn op een prototype van een echte website. De teksten zijn nog niet echt ingevuld maar er staan fantasie tekstblokken. De foto’s zijn natuurlijk ook niet definitief. Maar het geheel geeft wel een leuk beeld over hoe de website er uit zou kunnen gaan zien.

 

Hier treft u een aantal voorbeelden van >> dummy websites

 

Hieronder treft u een aantal websites, webwinkels en voorbeelden zoals wij die ontwikkelt hebben.  Doe hier uw inspiratie op.Wilt u dat wij uw website ontwerpen of mede-ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De webwinkel www.hoorbatterijen.nl van Klijntrading. Hier kunt u zien hoe een door KLIJNwebDESIGN ontwikkelde en gebouwde webshop er uit kan zien. Deze webwinkel is daadwerkelijk operationeel en laat goed zien welke mogelijkheden er zijn.

Door KLIJNwebDESIGN ontwikkelde website www.menmode.nl is het digitale visitekaartje van Gerard Berkelaar’s herenmodezaak MEN aan de Denneweg te Den Haag. Deze website geeft een beeld hoe een MKB winkel kan worden gepresenteerd. Deze winkelier is eind 2012 gestopt. De website kunt u nog wel bekijken via onze website.

Click hier

“Als je niet op internet te vinden bent, dan bestaat jouw bedrijf niet voor potentiele opdrachtgevers” aldus Ronald Leinweber van ROMA Schoonmaakbedrijf. KLIJNwebDESIGN ontwikkelde de website www.romaschoonmaak.nl voor deze dienstenverlener.

HOORBATTERIJEN.NL

MEN HERENMODE

SCHOONMAAKBEDRIJF “ROMA”

www.dovenforum.nl is een portal waarmee men snel naar het favoriete forum doorclickt. Ontwikkeld door KLIJNwebDESIGN.

PORTAL NAAR DOVEN FORUMS

Huisarts H G B Lanzing te Rijssen (bij Almelo) acht veel belang aan het feit dat de patienten van de huisartspraktijk altijd kunnen beschikken over up-to-date bereikbaarheidsinformatie.  Voor deze huisartspraktijk heeft KLIJNwebDESIGN www.huisartslanzing.nl ontworpen. Een voorbeeld van hoe een website voor een zorgverlener eruit kan zien.

HUISARTS LANZING

Voor Kromwijk in Woerden ontwikkelde KLIJNwebDESIGN een bedrijfswebsite in de huisstijlkleuren van het bedrijf. Dankzij de aanlevering van veel foto’s kon een website worden gemaakt die een goede impressie geeft van alle activiteiten die het bedrijf ontplooit. Gezien het professionele karakter is gekozen voor de domeinnaam extentie “com”: www.kromwijkwoerden.com

KROMWIJK WOERDEN

www.hearclear.nl / www.hearclear.be is de officiële website van het merk HearClear voor hoortoestelbatterijenin Nederland en Belgie. Uitvoerige productinformatie, info over de mogelijkheden om dealer te worden en een linkpagina naar de online store maken de website compleet. Een goed voorbeeld hoe een merk-website er uit kan zien.  

HEARCLEAR HOORTOESTELBATTERIJEN

Een eigenaar van een vakantievilla gelegen aan een van de Friese meren zijn wij thans bezig met de ontwikkeling van een website voor de verhuur van dit vakantieverblijf.

 

U kunt de website bereiken door te clicken op:

frieslandvakantieland

VAKANTIEVILLA IN FRIESLAND

Een greep uit de overige door ons gerealiseerde websites

Onderstaand treft u een overzicht van door ons gerealiseerde websites.

Ger Offringa is initiator van de website www.eenslimideebijv.nl

 

U kunt de website bereiken door te clicken op:

Eenslimideebijv

EENSLIMIDEEBIJV

Onze nieuwste projecten:

 

TaalResultaat

STvB Dutch Caribbean Lawyers

 

Volg hieronder de ontwikkelingen:

Een nieuwe opdracht van de (onderstaande) ZZP’’er werkzaam in de automotive.

 

U kunt de website bereiken door te clicken op:

Autothuis (live website)

 

VOOR INTERN GEBRUIK / TEST OMGEVING: AutothuisTESTOMGEVING

AUTOTHUIS

Een opleider heeft ons gevraagd een “landingspagina” c.q. Home pagina te ontwikkelen die naadloosaansluit op de inlogpagina van de organisatie waarvan zij licentiehouder zijn.

 

Deze website is inmiddels opgeleverd.

OPLEIDING IN PRAKTIJK

Een opdrachtgeefster voor een talenopleiding wilde eerst een beter gevoel krijgen bij de mogelijkheden. De gratis dummywebsite is inmiddels omgezet in een opdracht.

 

De website is nu live (click links)

TAALRESULTAAT

WEBSITE OPGELEVERD !!
WEBSITE OPGELEVERD !!

WEBSITE OPGELEVERD !!

WEBSITE OPGELEVERD !!